Fish Delish brand je moderan i inovativan koncept street food restorana koji priprema i poslužuje originalna jela čija je osnovna namirnica riba, a isključivi i beskompromisni uvjet kvaliteta namirnica, zaokružen prepoznatljivim vizualnim identitetom, zvučnim i lako pamtljivim imenom, uz standardizaciju svake etape u pripremi i posluživanju jela.

U svojoj ponudi imamo 14 ukusnih, zdravih i modernih ribljih jela, originalnih naziva i brze završne pripreme.

Objekt Fish Delish branda je mobilna jedinica koja se može postaviti na bilo kojoj frekventnoj poziciji, pri čemu davateljima franšize nudimo kao mogućnost koncept „ključ u ruke“, čime primatelj franšize dobiva mobilnu jedinicu koja je u potpunosti opremljena sa svom potrebnom profesionalnom opremom i uređena u skladu s vizualnim identitetom, i kao takva spremna za početak rada.

Primatelj franšize u svoje ruke uzima već gotov proizvod i potpuno razrađen, uspješan, tržišno konkurentan i prepoznat način poslovanja. Također, isti dobiva set poslovnih alata i dokumenata koji ga upoznaju s konceptom branda, objašnjavaju i vode kroz svaki segment poslovanja i daju podršku u budućem poslovanju. Proces pripreme pojedinog jela standardiziran je i detaljno pojašnjen, što omogućuje primatelju franšize da jednostavno pristupi svakom dijelu poslovnog procesa, pri čemu u svakom trenutku može računati na pomoć i podršku davatelja franšize.

Također, zbog nužnosti korištenja točno određenih najkvalitetnijih namirnica, primateljima franšize osigurali smo potpunu i cjelovitu logističku podršku u pogledu nabavke tih namirnica, što uvelike olakšava početak poslovanja i njegov lagodan nastavak.

Uz prepoznatljiv brand, provjeren i uspješan tržišni model poslovanja, standardizirane procese i pomoć vezanu uz odabir lokacije i edukaciju zaposlenika, Fish Delish model poslovanja idealna je prilika da se svaki primatelj franšize osjeća kao riba u vodi i postane dijelom naše Fish Delish obitelji!

Kontakt+385 98 16 97 427
Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu