Dječji Escape Room je avanturistička igra u kojoj tim igrača bez vremenskog ograničenja mora pobjeći iz jedne ili više soba koristeći svoje psihofizičke sposobnosti: rješavanjem zagonetki, slagalica te osmišljavanjem zajedničkog rješenja na dane probleme. Uspješno odvijanje igre je moguće isključivo pod uvjetom snažnog timskog rada.

Inspirirani željom za poticanjem kreativnog razmišljanja, pozitivnog natjecateljskog duha i zbližavanjem djece, započeli smo s projektom PRVI DJEČJI ESCAPE ROOM: igra prilagođenom našim najmlađim članovima zajednice-djeci- bez vremenskog ograničenja, bez video nadzora već je gamemaster s njima u igri i bez horor stvari, sve zagonetke osmišljene su u skladu sa školskim kurikulumom.  

Dana 27.10.2017. otvoren je prvi Dječji Escape Room te smo time postali prvi i jedini koji nudimo takav koncept igre za djecu od 7-12 god.

ZNANJE PRETVARAMO U ZABAVU

Postoji 7 tematski soba/priča koje se rotiraju iz godine u godinu kako bi svaki naraštaj djece mogao uvijek imati jedinstvenu zabavu. Svaka soba zahtjeva min 50m2 kako bi moglo stati max 10 djece te se nakon odigrane igre djeca ponovo skupljaju u party room-u.

Naš centar ima 4 tematske sobe sa velikim party room-om i moze primiti do 40 djece u jednom satu.

Sa franšizom smo krenuli već 2019 godine u Crnoj Gori, a osim sa frašizama radimo i outdoor igre po Hrvatskoj te surađujemo sa preko 200 škola.

Ukoliko vidite potencijal u našim idejama i želite biti dio realizacije naših budućih planova, slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za sastanke, prijedloge i surađivanja. Možete postati dio našeg Prvog Dječjeg Escape Room tima sudjelovanjem u franšizi .

Uz minimalan ulog vremena i sredstava za marketing te male troškove ulaganja, dobit je maksimalna. Iz priloženog se može zaključiti kako je naš projekt samoodrživ.

Ideja je jedinstvena te koncept poput ovoga zasad ne postoji nigdje u Europi niti u svijetu, što nas čini unikatnima. Budite i Vi unikatni, te nam se pridružite na našem poslovnom putovanju. I zapamtite, sačuvajmo djecu u nama!

Kontakt+385 98 16 97 427
Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu