SuperPark franšiza – ODLIČAN POSLOVNI KONCEPT BAZIRAN NA POTREBAMA DANAŠNJEM ČOVJEKA

Nedostatak tjelovježbe, nedostatak zajedničkog vremena, natjecateljsko i stresno okruženje, trgovački centri kojima je potrebna nova zabava - sve su to mega trendovi koji trenutno dominiraju svijetom. Franšiza SuperPark, s fokusom na zabavu, učenje bez stresa, fitnes, zdravlje, prijateljstvo i druženje, te pozicioniranje franšiznih jedinica u trgovačkim centrima, u potpunosti je u skladu s tim trendovima.

Franšiza SuperPark nudi jedinstveno zabavno iskustvo koje nadahnjuje i ujedinjuje ljude diljem svijeta - bez obzira na njihovu dob ili razinu kondicije. Povijest SuperParka Superpark je osnovan 2012. godine u Finskoj kao jedinstven koncept zatvorenog zabavnog parka. Tvrtka je od tada brzo rasla, fokusirajući se prvenstveno na azijska tržišta. Danas se lanac SuperPark sastoji od 12 parkova u Finskoj (3 vlastita i 5 licenciranih), Kini, Singapuru, Maleziji i Kuvajtu.

Plan je otvoriti 7 novih jedinica na Bliskom istoku, kao i u Australiji, Kini, Meksiku, Brazilu i mnogim europskim zemljama. SuperPark franšiza Koncept SuperParka jedinstven je po tome što se razlikuje od tradicionalnih zabavnih parkova koji se fokusiraju na jednu aktivnost ili jednu ciljnu skupinu.

Ova franšiza ima ispreplitanje sljedećih elemenata: igrališta, virtualne stvarnosti i tematskog parka. Adventure Arena: Namijenjena je djeci od 5 do 10 godina, ali svi mogu uživati ​​u aktivnostima na ovom području. Aktivnosti uključuju igralište na više katova, strukture za penjanje, teretanu za malu djecu (za djecu mlađu od 5 godina) i Kids Freestyle. Igraonica: Namijenjena je djeci od 6 godina nadalje. Uključuje mnoge uzbudljive aktivnosti kao što su košarka, nogomet, tenis, bejzbol, digitalni dodgeball, golf frizbi, hokejaške aktivnosti, mnoge nogometne aktivnosti i mnoge druge aktivnosti.

Ova arena je usmjerena na pružanje nezaboravnog iskustva između obitelji, djece i prijatelja. Freestyle arena: Namijenjena tinejdžerima i mladim odraslim osobama. Ova dvorana uključuje aktivnosti koje uključuju trampoline, stijene za penjanje, gimnastičke arene te rolanje i skateboarding. Ostale aktivnosti koje se nalaze u okolici uključuju klizanje na ledu, stijene za penjanje, skijanje, AI boks i ninja stazu.

KlijentSuperPark
Websitehttps://www.superpark.com.sg
Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu / +385 98 1697 427