Franšiza Valera Vita koncept je usluga na području Komplementare i Alternativne Medicine (KAM) koji se temelji na tretmanima biorezonancom.

Cilj mu je pružiti analizu funkcionalnog stanja organizma, kao i tretmane koji slijede nakon toga. Nakon višegodišnje prakse i rada pod brandom Valera Vita razvili smo franšizni koncept kako bi benefite biorezonance proširili svijetom. Usluga se sastoji od jednog ili više posjeta klijenta jednom od naših centara. Pri prvom posjetu svaki klijent napravi test funkcionalnog stanja organizma. Nakon toga slijedi određeni broj BICOM tretmana gdje svaki BICOM tretman pomaže ubrzati procese samoizlječenja tijela što zauzvrat pomaže u oporavku i prevenciji bolesti.

Glavne prednosti Valera Vita koncepta su u standardizaciji, decentralizaciji, snazi branda i potencijalu zarade korisnika franšize.

Standardizacijom naših tretmana moći ćemo pružiti jednake, visokokvalitetne usluge u svakom franšiznom centru. Svaka franšiza imat će svog vlasnika što će olakšati upravljanje osobljem i administracijom. Isto tako, svaki primatelj franšize imat će priliku, osim ulaznih tantijema i mjesečne naknade, ubrati plodove svog rada. Rastom broja franšiza naš će brand postati jači, prepoznatljiviji i omogućiti će nam još bolju poziciju na KAM tržištu.

Jedna od glavnih prednosti kupnje franšize je podrška koju dobivate s njom. Evo što nudimo: Know-how Vaše ulaganje omogućuje vam pristup vrhunskim uređajima i 20 godina iskustva. Za vas organiziramo nabavu svih resursa po konkurentnim cijenama, uključujući BICOM uređaj, testne ploče i svu dodatnu opremu.

Pružamo kontinuirano obrazovanje, razvoj i podršku za vas i vaše zaposlenike. Marketing Uštedite vrijeme i novac jer će vam glavni fokus biti pružanje usluga. Pružamo lokaliziranu marketinšku podršku i mjesečne branding kampanje kako bi vaši kupci znali gdje se nalazite.

Vaše poslovanje bit će od prvog dana pod provjerenim brandom i zaštitnim znakom Valera Vita. Mjesečne kampanje brandiranja dio su obveznog marketinškog paketa (300 EUR) koji će vam poslužiti kao temelji za nadogradnju.

Cilj ovog ulaganja je ojačati brand Valera Vita u cjelini omogućavajući vam da se usredotočite na marketinške kampanje za povećanje prodaje i akviziciju novih klijenata. Međutim, mi vam čak pružamo pomoć i s tim jer ćete dobivati prilagođena mjesečna izvješća koja će vam služiti kao prijedlog kako prodavati usluge na vašem području. Na primjer, ako u vašem području poraste broj klijenata sa alergijama, naša će izvješća to naznačiti što će vam omogućiti da prilagodite svoju komunikaciju i marketinške kampanje. Isto tako, pružamo vam potpunu arhitektonsku i grafičku podršku, kao i standardizirane planove koji uključuju i najmanje detalje potrebne za pokretanje posla.

CRM Također vam pružamo napredni CRM sustav uz profesionalnu podršku. Naš CRM sustav omogućit će vam uredno vođenje baze podataka klijenata, kao i donošenje zaključaka iz svih tretmana koje ste do sada napravili. Iskusimo zajedno kako je živjeti na frekvenciji zdravlja!

Know how

Vaša investicija omogućuje vam pristup najmodernijim uređajima i 20 godišnjem iskustvu.

Za vas organiziramo nabavu svih resursa po konkurentnim cijenama uključujući BICOM uređaj, testne ploče i svu dodatnu opremu. Također, osiguravamo kontinuirano educiranje, razvoj i podršku za vas i vaše zaposlenike.

Marketing

Uštedjet ćete vrijeme i novac jer će vaš glavni fokus biti na pružanju usluge.

Pružamo vam lokaliziranu marketinšku podršku i mjesečne branding kampanje kako bi vaši klijenti znali gdje se nalazite. Vaš posao će od prvog dana biti pod etabliranim brandom i Valera Vita zaštitnim znakom.

Postani franšizer 

Rizik investicije je minimalan kada ste na pravoj lokaciji sa provjerenim poslovnim modelom

Pružamo vam potpunu arhitektonsku i grafičku podršku, kao i standardizirane planove koji uključuju i najsitnije detalje potrebne za početak poslovanja. Osiguravamo i napredan CRM sustav uz profesionalnu podršku.

Kontakt+385 98 16 97 427
Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu