Franšiza Rakhia Bar je mala oaza s velikom dušom, koja u ponudi broji više od 100 vrsta rakija i likera koje publici predstavljaju na moderan način, a glavni proizvod je kućni brand Rakhia bara – The Hogster koji broji 13 okusa. Ipak, Rakhia Bar nije samo bar s velikim izborom rakija, već i mnogo više od toga. Kada bi Rakhia Bar bio osoba moglo bi ga opisati kao zabavnu, urbanu, trendy, otvorenu i autentičnu osobu. 

Na kreativan način pričaju svoju priču te kroz inovativne proizvode i originalne koncepte zabave stvaraju nove trendove. Fokus poslovanja je na večernjem programu i izlascima, a ciljna skupina klijenata su mladi od 18 do 35 godina. Dominirajući glazbeni žanrovi na repertoaru su RnB, reggaeton, hip-hop i pop. 

Uz bogati Portfolio zabavnih evenata i glazbenih tematskih večeri, Rakhia bar svakodnevno pruža priliku za konzumaciju rakije, dvije, a možda i metar rakije. Kao poslovni koncept već je potvrđen na tržištu i idealan je za mlade što radi svoje tematike što radi vrlo povoljnog ulaganja u pokretanje poslovanja.

Kontakt+385 98 16 97 427
Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu