Muzej Iluzija je impresivan primjer uspješnog hrvatskog franšiznog poduzetništva koji je započeo svoj put u Zagrebu 2015. godine. Kroz inovativan pristup i stalnu adaptaciju, Muzej Iluzija se proširio na četiri kontinenta i 25 zemalja, brojeći trenutno gotovo 50 muzeja širom svijeta. Ovaj muzej kombinira zabavu i obrazovanje (edutainment), pružajući posjetiteljima ne samo zabavu, već i edukativno iskustvo kroz različite izloške koji pokrivaju područja kao što su prirodoslovlje, matematika, biologija i psihologija.

Uz nedavno otvorene muzeje u Budimpešti, Milanu, Tel Avivu i Bruxellesu, kao i planove za daljnje otvaranje u gradovima poput Washingtona, Phoenixa, Atlante, Denvera, Austina, Las Vegasa, Minneapolisu i San Diegu, Muzej Iluzija ima ambiciozne planove za budućnost. Do 2026. godine, cilj im je stvoriti mrežu od 100 muzeja širom svijeta, s posebnim naglaskom na Zapadnu Europu i Sjevernu Ameriku.

Uspon Muzeja Iluzija i njegov globalni doseg svjedoče o snazi inovativnosti i sposobnosti prilagodbe različitim tržištima i kulturama, čineći ovaj projekt izvanrednim primjerom hrvatskog poduzetničkog uspjeha na globalnoj razini. 

mob: +385 91 603 7645
email: domagoj.duvnjak@metamorfoza.hr
web: www.museumofillusions.com