DepilConcept, je najbrže rastući europski brand u području dugotrajnog uklanjanja dlačica prisutan u 8 zemalja sa preko 200 salona i iskustvom više od 16 godina. DepilConcept je specijaliziran u području laserske epilacije i fototerapije, donosi cjelovitu ponudu usluga i rješenja za dugotrajno uklanjanje dlačica i njegu kože, prilagođenih i dostupnih svima. Prije 17 godina, točnije 2007. godine odlučili smo kreirati novi način gledanja na njegu zdravlja i ljepote te stvorili novi koncept kvalitetnog estetskog i fototerapijskog tretmana na slabo razvijeno i nedostupno tržište. Cilj je bio pružiti visokokvalitetne i učinkovite rezultate koji će biti dostupni i pristupačni većini klijenata.

Ovaj novi način gledanja na ljepotu bio je dobra odluka što dokazuje rast naše mreže centara u sustavu franšize, koja već ima više od 200 centara u svijetu. Nastavljamo rasti i naša prisutnost je sve više vidljiva. DepilConcept trenutno je prisutan u sljedećim zemljama; Portugal, Poljska, Slovačka, Češka, Irskoj Češke, Irske, Srbija, Kosovo a od sada smo prisutni i u Hrvatskoj! DepilConcept je tržišni lider u Portugalu i Poljskoj i kontinuirano rastemo u drugim zemljama s našim zastupstvom. Ovaj rast podupiru vrijednosti i stupovi brenda te usmjerenost na kvalitetu usluge, što dokazuje više od 200.000 klijenata koji posjećuju naše klinike svake godine.

DepliConcpet je međunarodna franšiza koja je postala nezaobilazno mjesto i prepoznatljivo ime kojem klijenti vjeruju. Prvi centar u Hrvatskoj je otvoren u Osijeku te je ubrzo postao prepoznatljiv po kvaliteti usluge, profesionalnom pristupu i najpovoljnijim tretmanima. U planu je širenje mreže u svim hrvatskim gradovima te pozivamo sve koji su zainteresirani za pokretanje franšize DepilConcept da nam se jave na depilconcept@depilconcept.hr te posjete naše web stranice www.depilconcept.hr kako bi dobili dodatne informacije.