Body Creator je ime hrvatskog franšiznog lanca centara za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure

Pilot-jedinica otvorena je 2001. godine u Zagrebu, a ubrzo je započelo i širenje na domaćem te regionalnom tržištu. Ovo je poslovni koncept u sektoru ljepote i zdravlja koji ne poznaje krize i svakodnevno je porastu. Ova atraktivna franšiza pogotovo za žene poduzetnice osigurava prijenos znanja, poslovnih tajni i treninga svojim primateljima franšize. Posao se bazira na vrlo uspješnoj metodi mršavljenja kojoj je osnova Termo slim učinak. 

U ovih dvadeset godina klijentice su u Body Creatoru ukupno izgubile više od 55 tona masnih naslaga, ovom uspješnom metodom. Body Creator franšiza ima nekoliko formata koji se razlikuju po potrebnoj veličini prostora i po količini opreme koja ide u svaki od ponuđenih formata. Samim time i po ulaganju. Ova franšiza odlična je i u svojem Mikro formatu i pogodna za financiranje putem bespovratinih sredstava HZZ u okviru programa za samozapošljavanje.

Pitate se kako otvoriti Body Creator centar u vašem gradu?

Mi imamo odgovor na ovo pitanje – pridružite se našem uspješnom timu i postanite franšizoprimac naše marke Body Creator!

Bez obzira na veličinu mjesta u kojem živite, u njemu uvijek ima prostora za specijalizirani centar za mršavljenje poput Body Creator-a. U našem centru je najvažniji faktor osmjeh. Mi se trudimo prenijeti ga našim zaposlenima, a oni našim klijenticama. Preko projekta franšiziranja bez osmjeha ne ostaju niti novi članovi našeg lanca, a sve zahvaljujući visokoj zaradi koju ostvaruju vodeći svoj Body Creator centar uz našu stalnu podršku.

Obraćamo se fizičkim i pravnim osobama zainteresiranima za unosan i zanimljiv posao, a posebno poduzetnim ženama koje žele otvoriti vlastiti Body Creator centar i time započeti poslovanje u unosnom sektoru mršavljenja i ljepote, koji ne poznaje krize i koji, zahvaljujući podršci institucija, iz dana u dan sve više raste, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Ova poslovna prilika trebala bi biti posebno interesantna malim kozmetičkim salonima i fitness centrima, koji u dijelu svog salona mogu otvoriti našu franšizu i tako iskoristiti financijske mogućnosti koje se pružaju u sektoru mršavljenja te si osigurati opstanak na tržištu.

Body Creator je registrirana marka, koja se koristi u centrima za preoblikovanje ženske figure i mršavljenje. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na tom području, razvili smo najmoderniji i najpotpuniji sustav korekcije ženske figure i načina mršavljenja. Naša termo-slim metoda smatra se tehnički, organizacijski i profesionalno jednom od najboljih u sektoru mršavljenja i preoblikivanja tijela.

Vrijednosti koje nas vode su u prvom redu odlična usluga našim krajnjim korisnicima, inovativnost u pristupu rješavanja problema mršavljenja i stručno osoblje (nutricionisti, liječnici, kineziolozi), koji pomažu u postizanju zadanih rezultata. Upravo zato mi i možemo našim krajnjim korisnicima dati pismeno jamstvo za ostvarivanje dogovorenih rezultata. Kada ćete se upoznati s našom organizacijom, sigurno ćete dijeliti naše mišljenje.

Naše iskustvo u ovom sektoru poslovanja seže iz 1995. godine, a pod imenom Body Creator u Hrvatskoj poslujemo od 2001. godine. Do danas smo stekli reputaciju i osvojili tržište našom potvrđenom i revolucionarnom metodom mršavljenja, koja je tisućama žena pomogla postići željene rezultate. Kroz prodaju franšize širimo naše iskustvo, znanje i Body Creator ime Hrvatskom, ali i Slovenijom te Bosnom i Hercegovinom. Uskoro očekujemo prodor na još 3 tržišta regije, ali i jače širenje teritorijem Hrvatske.
Naše zadovoljne klijentice najbolji su pokazatelj kvalitete naše usluge i učinkovitosti naše metode. Naši zadovoljni franšizoprimci pokazatelj su financijske uspješnosti ovog posla.

Body Creator – odlična poslovna ponuda

Postati pridruženi Body Creator centar, odnosno Body Creator franšizoprimac, za Vas znači:

 • povjeriti uspjeh svog poslovanja grupi iskusnih stručnjaka, koji suvereno vladaju svim vidovima ove djelatnosti
 • sigurniji ulazak u privatno poduzetništvo, s odličnom šansom za uspjeh

Znanja koja ćete usvojiti u procesu obuke i na tečajevima usavršavanja istančati će vaše poduzetničke kvalitete i povećati stručnost vaših zaposlenika u vašem centru.
Metodologija rada, organizacija, sposobnost iskorištavanja svih unutarnjih potencijala i prodorna reklamna poruka argumenti su koje vaša buduća konkurencija nema. Body Creator iza sebe ima organizaciju koja se brine o odabiru za Vas najboljih zaposlenika te proizvodi aparaturu koja Vam omogućuje konkurentsku prednost na tržištu, kako biste se u potpunosti mogli posvetiti klijentu. Naši zaposlenici se stalno usavršavaju, kako bi Body Creator centri uvijek bili korak ispred konkurencije, nudeći klijentima centra veliku profesionalnost, učinkovitost i kvalitetu u izvanrednom ambijentu. Svi naši tretmani obavljaju se uz pomoć najmodernije tehnologije, kako bi omogućili najbolje rezultate za krajnjeg korisnika.

Specijalizirana obuka i treninzi usavršavanja na području zdravlja i estetike, specifični treninzi o tehnikama prodaje i komunikacije, prehrani, korištenju vremena i slično, omogućavaju i vama i vašim zaposlenima u Body Creatoru poboljšavanje kontakata s klijentima te ih uče najboljem mogućem načinu za zadovoljavanje potreba, čak i najzahtijevnijih klijenata, što uvelike doprinosi povećanju prihoda.

Otvoriti Body Creator centar, upravljati i raditi u njemu u svakom pogledu znači vaš profesionalni razvoj, dok Vam istovremeno na raspolaganju konstantno stoji naše stručno savjetovanje.

Body Creator franšiza nudi:

Body Creator franšiza, osim do sad navedenog, nudi i:

 • vašu ekonomsku neovisnost
 • software i priručnik za vođenje centra u prvim danima vašeg poslovanja (na vaš zahtjev taj mandat može biti i produžen)
 • apsolutnu pomoć u fazi otvaranja vašeg centra s mogučnošću izrade detaljnog plana oko njegovog uređenja
 • kompletnu marketinšku podršku na nacionalnoj razini u prvih 60 dana poslovanja gratis
 • kompletan set formulara potrebnih za što urednije vođenje poslovanja i reklamni mozaik-pano

7 razloga da se pridružite našoj uspješnoj obitelji:

Naš najvažniji cilj je profitabilnost svakog primatelja franšize kroz pažljivo biranu strategiju cijena usluga za krajnje korisnike i kroz našu stalnu podršku.

 • Nudimo vrijednu poslovnu priliku niskog rizika, s povratom uloženih sredstava u roku od 12 do 18 mjeseci.
 • Body Creator koncept dokazan je i uspješan posao, testiran u Hrvatskoj i regiji, sa već izrađenom bazom klijenata.
 • Body Creator je jedinstven i prepoznatljiv brand u brzorastućem sektoru mršavljenja s jakom konkurentskom prednošću.
 • Body Creator nudi “ključ u ruku” formulu, s jakom podrškom u poslovanju i follow-up programom od prvog poslovanja.
 • Body Creator nudi vrlo originalnu uslugu – jedinstvenu u sektoru mršavljenja.
 • Vaš uspjeh je naša obveza!

Naše glavne prednosti pred konkurencijom:

jedinstvena i vrlo uspješna metoda mršavljenja, dostupna samo primateljima franšize
originalna aparatura, koju sami proizvodimo
pismeno jamstvo rezultata za krajnje korisnike

 • prodorna zajednička institucionalna reklama
 • kreativan trening zaposlenika za prodajne vještine
 • stalno istraživanje i razvoj s ciljem uvođenja novih linija tretmana i ideja za poboljšanje poslovanja.

Ulaganje u našu franšizu

Body Creator uobičajeno ima 3 formata franšize s ukupnim ulaganjem, po principu „ključ u ruke“, od 23 900 – 66 000 eura + pdv, ovisno o formatu, količini opreme i potrebnom poslovnom prostoru.

Obratite nam se s povjerenjem, kako bismo mogli odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći Vam pri odluci da postanete sami svojim gospodarom i pridružite se našem uspješnom lancu.

Nazovite nas na svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj 098/1697-427 ili nam pišite na e-mail info@bodycreator.com

Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu
Kontakt+385 98 16 97 427
Ulaganje u franšizu3 formata franšize s ukupnim ulaganjempo principu „ključ u ruke“, od 23900 – 66000 eura + pdv