Ovo je prva, jedinstvena franšizna nagrada na hrvatskom i širem regionalnom tržištu

Pripreme za Nagradu, koja je u svojoj premijeri doživjela izniman prijam i koja je sjajno prihvaćena ne samo kod franšizne, nego i cjelokupne poslovne zajednice u Hrvatskoj i regiji, u punom su jeku, a do izbora novih laureata prisjetite se prošlogodišnje dodjele kroz video.


Ponosni utemeljitelji – Hrvatska udruga za franšizno poslovanje FIP, prvi poslovni radio Poslovni FM, i Brending Akademija – pokrenuli su već sve aktivnosti kako bi osigurali sve pretpostavke da dodjela Franšizne nagrade bude pravi festival, DAN FRANŠIZA u nas, trenutak u kojem slavimo franšizni business. Da, upravo to jer je nagrada i pokrenuta s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama, kao i izvozom, postavljaju više standarde i unapređuju franšizno tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji poslovnog potencijala i modela, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža Hrvatske i susjednih zemalja.

Nominirane su sve franšize koje djeluju na HR tržištu, sudjelovanje je osigurano za sve, i dalje BEZ PLAĆANJA KOTIZACIJE (entry fee).

franšizni business


Za sudjelovanje u izboru za neku od nagrada potrebno je OBVEZNO ispuniti upitnik Hrvatske udruge za franšizno poslovanje (zatražiti obrazac na info@franchiseaward.eu), i dostaviti ga na mail info@franchiseaward.eu u narednih 18 dana, zaključno s 28. veljače 2023. godine. A onda čekati odluku Međunarodnog stručnog povjerenstva, International Expert Jury, sastavljenog od domaćih i inozemnih stručnjaka. Organizatori spremno čekaju vaše franšizne odgovore. Nagrade po kategorijama čekaju svoje laureate.

Svečanost dodjele nagrada, s pratećim okruglim stolom Franšize-poslovni model budućnosti, predviđena je za drugu polovicu travnja 2022. u Zagrebu, a sve informacije bit će objavljivane i na posebnoj stranici www.franchiseaward.eu.

Posebnost izbora, na što smo ponosni, je i činjenica da nacionalni pobjednik sudjeluje u izboru za Europsku franšiznu nagradu THE 2023 EUROPEAN FRANCHISE AWARD, koja će se održati na jesen 2023. u Bruxellesu, u organizaciji European Franchise Federation. 

Podržite sponzorski aktivno franšiznu nagradu, nagradu svog businessa

Budite sponzor JEDNE KATEGORIJE nagrade i sudjelujte aktivno u završnoj svečanosti.

Osigurajmo uvjete visokokvalitetne produkcije svečanosti, podignimo i osnažimo kulturu uspjeha i podijelimo sreću s franšiznim kolegama bez kojih ne bi bilo 20 postotnog godišnjeg rasta franšiznog tržišta u Hrvatskoj.