Najmanje moguće ulaganje u Master franšizu (7000 €ura) je upravo ponuđeno hrvatskom tržištu. Uz odlične uvjete, mogućnost velikog profita i komisijska prodaja odlični su uvjeti za otvaranje ove franšize.

Švedska franšiza Card Group International traži Master franšiznog partnera za Hrvatsku. To je najveća švedska izvozna franšiza osnovana 1997 godine i prisutna u više od 40 zemalja svijeta.

Osnovna djelatnost ove tvrtke je prodaja asortimana za zabave, čestitke, party proizvodi i poklon galerija, potpuno inovativna i kao niti jedna poznata kod nas. Osim toga uspjeli su u tome da ovaj posao koji je često zasnovan na plastici pretvore u potpuno „zeleni“ i održivi. Zato je s pravom njihov slogan: We are different.

Ono po čemu je ova franšiza značajna je odlična zarada, visoke marže i relativno pristupačno i nisko ulaganje. Ulaganje u ovu franšizu je manje od ulaganja u mnoge domaće franšize, a može se koristiti i potpore HZZ za samozapošljavanje.
Iako može na prvi pogled djelovati da su svi proizvodi u tom sektoru poslovanja već viđeni ipak ova kompanija nudi next generation dizajn, zabavu, trendi i moderne čestitke, pakiranje poklona, dekoracije, naljepnice i sl i sve to u corner formatu za upotpunjavanje ponude bilo kojeg prostora ili trgovine. Card group traži MASTER PRIMATELJA FRANŠIZE za Hrvatsku.

Strategija ulaska na naše tržište koju su izabrali je Master franšizni partner koji će uz njihovu pomoć razviti mrežu na hrvatskom tržištu, a mogućnosti za plasman pod franšize su nebrojene od samoposluga preko knjižara, papirnica, prodavaonica igračaka, kioska, prodavaonica proizvoda za ukrašavanje doma i sl…

Ono što je naj važnije, Master primatelji franšize imat će obvezu i pravo da nude pod franšizu po uvjetima komisijske prodaje, plaća se samo ono što je prodano, dok je na raspolaganju cijela paleta proizvoda ovog brenda. Na taj način primatelji pod franšize nemaju nikakav rizik poslovanja što je u današnje vrijeme vrlo rijetko.

Uloga Master primatelja franšize:

  • Biti dobavljač za sve proizvode koje Card group nudi: čestitke, poklone, proizvode slavlje
  • Razvoj mreže partnera / primatelja franšize u Hrvatskoj
  • Rukovođenje , trening i podrška svojoj mreži partnera
  • Općenito knjigovodstvo , računovodstvo i rukovođenje skladištem
    Usluge i podrška matične kuće Card group
  • Ekskluzivnost na dogovoreni teritorij
  • Dokazan i pobjednički franšizni, poslovni koncept sa sloganom „We are different“ kako bi
    pomogli uspostaviti i voditi uspješno poslovanje
  • Odlični potencijal zarade, mali troškovi poslovanja
  • Inicijalni trening u Švedskoj i lokalno te stalna podrška u poslovanju
  • Priručnici za poslovanje, prodaju, regrutiranje partnera i sl.
  • Regularni sastanci , seminari, razgovori, webinari i sl.

Prednosti ove franšize su velike i jako privlačne jer se posao može pokrenuti od kuće s iz malog ureda. Jedino što je potrebno je skladište veličine jedne garaže, za početak, gdje će biti početni stok za poslovanje s partnerima. Osim toga potreban je automobil, mobilni telefon i kompjuter.

To je sve. Kako će posao rasti, rasti će i uprava i uredi. Ulaganje u ovaj posao za Master franšizni ugovor je samo 7000 eura u što je uključen i određeni broj proizvoda i displeja za prvi prodajni prostor. Operativni kapital potreban za ulazak u ovaj posao je oko 20 000 – 30 000 Eura kako bi se mogla razviti mreža na Hrvatskom tržištu. Visina rezerviranog operativnog kapitala ovisi o tome kako se brzo razvija mreža partnera i samo poslovanje. Ono što je isto tako važno je i da kandidati koje Card group traži ne moraju imati nikakvo prijašnje iskustvo. Card group će osigurati trening i podršku u poslovanju.

Više informacija o ovoj odličnoj franšizi može se dobiti u Hrvatskoj udruzi franšizno poslovanje koja je zadužena za predstavljanje ove franšize u Hrvatskoj email: Lkukec@iner.hr