Ovo je prva hrvatska franšiza ove vrste i to u, kod nas, deficitarnom zanimanju, brijačnicom. Pilot centar ove franšize nalazi se u Zadru, a za svoj rad imaju čak i liste čekanja kao da se radi o nekom skupom pregledu u bolnici. Do sada su napravili više od 47 tisuća muških frizura i uredili više od 12 tisuća brada. Ovo je prva franšiza takve vrste u Hrvatskoj i regiji i namjera im je proširiti Mr. Razor brijačnice po Hrvatskoj, ali i širom svijeta. 

Franšiza omogućuje svima koji to žele da otvore vlastite brijačnice uz edukaciju i trening. Kad se uzme u obzir da je to deficitarno zanimanje u Hrvatskoj i da naše frizerske škole nemaju smjer brijača jer se isti ukinuo prije više od desetak godina, nema niti dobrog brijača na tržištu. 

Danas je barbering evoluirao pa je postao globalni trend i temelji se na pravim kreacijama na muškim glavama i bradi, a često se koriste i tehnike s vatrom ili vrućim voskom koje nitko drugi u Hrvatskoj ne radi. 

Ukupno ulaganje u ovu franšizu kreće se od 27 000 – 58 000 eura ovisno o formatu, a u taj iznos uključeno je sve od ulazne franšizne pristojbe, opreme i punjenja robom. Posao se može realizirati već u prostoru od 20 m2.

Kontakt+385 98 16 97 427
Kontaktinfo@franchisedevelopment.eu